Bij Beddenwinkel mag je 90 dagen proefslapen op je nieuwe matras.

Beddenwinkel helpt bij het vinden van je ideale (top)matras. We willen zo graag dat je echt lekker slaapt, dat je deze 90 nachten mag uitproberen. Blijkt dat het ligcomfort niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je eenmalig gebruik maken van onze omruilgarantie. Wanneer je aanspraak maakt op de omruilgarantie brengen wij € 50,00 administratiekosten in rekening.

Eventuele prijsverschillen verrekenen we via een bijbetaling. De omruilgarantie gaat in op de dag van de levering en geldt uiteraard alleen voor schone en onbeschadigde (top)matrassen. Het nieuwe (top)matras heeft dezelfde afmeting als het oorspronkelijk geleverde (top)matras. Wil je gebruik maken van deze omruilgarantie? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar om je aanvraag binnen 2 werkdagen te behandelen.

Voorwaarden

 • De matras moeten via chat door onze slaapadviseur aangeraden zijn. Dit chatbericht dien je te bewaren. Hoe je dat doet lees je onderaan de pagina.
 • De omruilgarantie is niet van toepassing op:
  – Matrassen die zijn aangekocht in onze outletstore
  – Showroommodellen
  – Op=op matrassen
 • Je kunt gebruik eenmalig gebruik maken van deze service vanaf 30 dagen na levering van je (top)matras.
 • Na 90 dagen kun je geen gebruik meer maken van de omruilgarantie.
 • De service is niet overdraagbaar.
 • Het is bij deze service niet mogelijk een matras in te ruilen voor een matras met een andere afmeting.
 • Enkel onbeschadigde en schone matrassen kunnen worden geruild, je matras moet beschermd zijn geweest d.m.v. een waterdichte matrasbeschermer of een molton.
 • Beddenwinkel behoudt zich het recht om matrassen te weigeren van deelname.
 • Het (top)matras wordt in de originele verpakking retour gezonden. Deze verpakking dien je te bewaren tot het einde van de omruilgarantie periode.
 • Indien het matras is gekocht met een korting/ actie, dan wordt de ontvangen korting wederom toegepast op het nieuwe matras. Indien er bij de inruil een actie/korting op het nieuwe matras geldt, dan kan er bij inruil geen aanspraak worden gemaakt op restitutie.
 • Beddenwinkel behoudt zich het recht om de voorwaarden tussentijds te wijzigen.
 • Net zoals het onze verantwoording is dat het product onbeschadigd en schoon bij jou, de klant, aankomt, is het jouw verantwoording dat het retour gestuurde product ook onbeschadigd en schoon bij ons terug komt. Indien het artikel vuil en/of beschadigd bij ons retour komt zullen wij je 20% van de aankoopprijs, met een minimum van € 50,-, aanrekenen.

Proefslapen/omruilgarantie is wat anders als de bedenktijd

Let op: De omruilgarantie die wij bieden, is wat anders dan de “Wet koop op afstand”.
Bij aankoop via internet heeft u altijd een bedenktijd van 14 dagen. Dus wanneer u zich bedenkt, kunt u uw (top)matras altijd binnen die veertien dagen na ontvangst nog terug sturen, mits deze niet beslapen is en in oorspronkelijke en onbeschadigde staat verkeert. Het (top)matras of product mag nog niet zijn gebruikt of nog niet zijn uitgepakt i.v.m. de hygiëne.

Dus zodra u gaat proefslapen, gaat de omruilgarantie in, en wanneer u het matras nog niet heeft gebruikt of nog niet heeft uitgepakt geldt de bedenktijd van 14 dagen, zoals die uitgebreid beschreven staat in de algemene voorwaarden. Voor meer informatie zie ook: Retourneren

Klik rechtsboven op het menu icoon, kies voor email transcriptie, vul in het volgende veld uw mailadres in en verzend een kopie van het chatbericht naar uzelf. Bewaar dit email bericht goed, zonder kunt u geen gebruik maken van onze omruilgarantie.
Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen op uw mail te reageren, echter door enorme drukte kan het langer dan normaal
duren voordat u een reactie van ons ontvangt. Wij vragen uw begrip daarvoor.

[contact-form-7 id=”16866″ title=”Omruilgarantie”]